purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Obavještenje o provođenju javne rasprave o nacrtu Zakona o poticajima za zapošljavanje i intervencijama u privrednim subjektima

Obavještenje o provođenju javne rasprave o nacrtu Zakona o poticajima za zapošljavanje i intervencijama u privrednim subjektima

Zaključkom Skupštine Tuzlanskog kantona prihvaćen je i stavljen na javnu raspravu nacrt Zakona o poticajima za zapošljavanje i intervencijama u privrednim subjektima koja će trajati do 15 dana.

 

GRBTK

Imajući u vidu da se, prema podacima Federalnog zavoda za zapošljavanje, trenutno na području Tuzlanskog kantona 99.536 lica vodi na evidenciji Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona, te da za veliki broj lica koja su u radnom odnosu godinama nisu uplaćivani porezi i doprinosi, Vlada Tuzlanskog kantona je odlučila pripremiti prijedlog Zakona o poticajima za zapošljavanje i intervencijama u privrednim subjektima. Cilj Vlade Tuzlanskog kantona je da se podstakne zapošljavanje radnika na području Tuzlanskog kantona i time smanji stopa nezaposlenosti. Namjera je, također, da se iz sredstava predviđenih ovim Zakonom podstakne pokretanje proizvodnje i započne rješavanje nagomilanih problema vezanih za status radnika u privrednim društvima u kojima nije moguće trenutno pokrenuti proizvodnju.


S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresirani akteri da najkasnije do 14. maja 2014. godine dostave eventualne prijedloge, primjedbe ili sugestije na ponuđeni nacrt Ministarstvu razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona na adresu Mije Keroševića 20, 75 000 Tuzla ili putem e-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .


Nakon isteka roka za provođenje javne rasprave, Ministarstvo razvoja i poduzetništva će sumirati rezultate javne rasprave i sačiniti izvještaj koji će dostaviti Vladi Tuzlanskog kantona i poslanicima Skupštine Tuzlanskog kantona uz prijedlog Zakona.

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15