purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Postovani, u prvom roku za dodjele stipendija za ucenike za 2015/16 god. konkurisala sam i nisam prosla jer mi je nedostajalo Uvjerenje iz Porezne uprave za mene . Isto sam dostavila u zalbenom roku (20.04.2016.) i predala ga na kompletiranje dokumenata

Postovani, u prvom roku za dodjele stipendija za ucenike za 2015/16 god. konkurisala sam i nisam prosla jer mi je nedostajalo Uvjerenje iz Porezne uprave za mene . Isto sam dostavila u zalbenom roku (20.04.2016.) i predala ga na kompletiranje dokumenata

Vaše ime i prezime: Grabovickic Katarina
Vaše pitanje: Postovani, u prvom roku za dodjele stipendija za ucenike za 2015/16 god. konkurisala sam i nisam prosla jer mi je nedostajalo Uvjerenje iz Porezne uprave za mene . Isto sam dostavila u zalbenom roku (20.04.2016.) i predala ga na kompletiranje dokumenata. Nazalost , na konacnoj listi nema mog imena a napominjem da sam ucenik s prosjekom ocjena 5.0 u toku cijelog svog skolovanja. Molim Vas da mi odgovorite sta je razlog da , i nakon kompletiranja dokumenata , nisam na konacnoj listi i koji je moj sljedeci korak po pitanju zalbe na Vasu konacnu listu. Smatram da sam ostecena , iako sam sve dostavila u zalbenom roku.


Unaprijed hvala.

 

Odgovor:

Poštovana,
uvidom u Listu kandidata učenika za dodjelu stipendija za školsku 2015/2016.
godinu, čiji su zahtjevi odbačeni kao nekompletni, neblagovremeni ili odbijeni kao neosnovani, utvrđeno je, kako ste i naveli da ste evidentirani na istoj zbog nekompletne dokumentacije.
U postupku po žalbi priložili ste nedostajući dokaz koji se nije mogao uzeti u obzir te prigovor pozitivno riješiti iz razloga što je odredbama člana 15. Odluke propisano da : "Činjenice i dokazi iz dostavljenih prijava uzimaju se u razmatranje onakve kakve su postojale u momentu- danu zaključenja Konkursa ( dakle zaključno sa 16.02.2016. godine). Ista odredba navedena je i u tačci IX konkursa, uz napomenu da se "Nepotpuni i neblagovremeni zahtjevi neće se razmatrati.
Na prijedlogu liste shodno odredbama Zakona o upravnom postupku i Odluci, navedeno je da "Svi nezadovoljni kandidati imaju pravo uložiti prigovor Ministru za boračka pitanja Tuzlanskog kantona u roku od 8 (osam) dana od dana isticanja liste, odnosno zaključno sa 26.04.2016. godine".
Prilaganje nedostajućeg dokaza uz prigovor obzirom na odredbu člana 15.
Odluke, nije mogao biti prihvaćen kao osnovan, obziroma da isti potiče iz perioda nakon zaključenja konkursa (16.02.2016. godine).
U rješenju koje ste dobili ili će vam tek biti dostavljeno putem pošte, imate pouku o pravnom lijeku.
O svemu navedenom, kao i uvid u spis izvršio je i vaš otac dana 23.05.2016.
godine, kada je izvršen prijem imenovanog kod stručnog savjetnika, sekretara ministarstva i ministra za boračka pitanja.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15