purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Poštovani, obraćam Vam se sa molbom ,ako postoji mogućnost, da mi objasnite a vezano za dodjelu stipendija za učenike za školsku 2015/2016 godinu iz reda boračke populacije , kako moje dijete Bristrić Muhamed rođ 2000 g iz Gradačca , nije osrtvario pravo

Poštovani, obraćam Vam se sa molbom ,ako postoji mogućnost, da mi objasnite a vezano za dodjelu stipendija za učenike za školsku 2015/2016 godinu iz reda boračke populacije , kako moje dijete Bristrić Muhamed rođ 2000 g iz Gradačca , nije osrtvario pravo

Vaše ime i prezime: Safija Bristrić
Vaše pitanje: Poštovani, obraćam Vam se sa molbom ,ako postoji mogućnost, da mi objasnite a vezano za dodjelu stipendija za učenike za školsku 2015/2016 godinu iz reda boračke populacije , kako moje dijete Bristrić Muhamed rođ 2000 g iz Gradačca , nije osrtvario pravo na stipendiju iako je odličan učenik od prvog do devetog razreda osnovne škole sa prosjekom ocjena 5 , a u dokumentaciji smo priložili i diplomu da je bio među 10 najboljih učenika škole te generacije i dijete je demobilisanog borca koji je nezaposlen i nema druge imovine i primanja a i ja , majka ,sam nezaposlena , Uložili smo prigovor jer je po Vašem mišljenju - mišljenju komisije, dokumentacija bila nepotpune - nedeostajalo je uvjerenje o primanjima iz Porezne uprave za starijeg sina- brata, koji je student , a priložena je potvrda da studira .Uz prigovor smo poslali i tu potvrdu- dokaz da smo poslali je u prilogu - tj. potvrda o preporučenoj pošiljci . Nadam se što skorijem odgovoru , unaprijed zahvalna .


l.p

 

Odgovor:

Poštovana,
uvidom u Listu kandidata učenika za dodjelu stipendija za školsku 2015/2016.
godinu, čiji su zahtjevi odbačeni kao nekompletni, neblagovremeni ili odbijeni kao neosnovani, utvrđeno je, kako ste i naveli da je Bristrić Muhamed odbijen obzirom da u spisu nije dostajao dokaz propisan Konkursom, odnosno uvjerenje iz porezne uprave o dodatnim prihodima za brata kandidata.
U postupku po žalbi priložili ste nedostajući dokaz koji se nije mogao uzeti u obzir te prigovor pozitivno riješiti iz razloga što je odredbama člana 15. Odluke propisano da : "Činjenice i dokazi iz dostavljenih prijava uzimaju se u razmatranje onakve kakve su postojale u momentu- danu zaključenja Konkursa ( dakle zaključno sa 16.02.2016. godine). Ista odredba navedena je i u tačci IX konkursa, uz napomenu da se "Nepotpuni i neblagovremeni zahtjevi neće se razmatrati.
Na prijedlogu liste shodno odredbama Zakona o upravnom postupku i Odluci, navedeno je da "Svi nezadovoljni kandidati imaju pravo uložiti prigovor Ministru za boračka pitanja Tuzlanskog kantona u roku od 8 (osam) dana od dana isticanja liste, odnosno zaključno sa 26.04.2016. godine".
Prilaganje nedostajućeg dokaza uz prigovor obzirom na odredbu člana 15.
Odluke, nije mogao biti prihvaćen kao osnovan, obziroma da isti potiče iz perioda nakon zaključenja konkursa (16.02.2016. godine).

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15