Mozete li mi reci kada ce biti konkurs za stipendije ili bezpovratne kredite na koji bih ja mogla konkurisati s obzirom na moj prosjek ocjena?

Vaše ime : Amila
Vaše pitanje: Postovani, studentica sam Ekonomskog fakulteta u Tuzli. Zavrsila sam prvu godinu dodiplomskog studija sa prosjekom ocjena 9,7. Mozete li mi reci kada ce biti konkurs za stipendije ili bezpovratne kredite na koji bih ja mogla konkurisati s obzirom na moj prosjek ocjena? Unaprijed zahvalna.

 

Odgovor: Poštovana, 
Konkurs za studentske kredite u 2009. godini je završen, tako da će tek u prvom kvartalu 2010. godine ponovo biti objavljen Konkurs. Ministarstvo za boračka pitanja će krajem septembra 2009. godine objaviti konkurs za studentske stipendije, ali za boračke kategorije, odnosno djecu demobilisanih boraca, RVI i šehida.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15