Održan sastanak sa predstavnicima ICITAP-a u BiH

Policijski komesar Fadil Šljivić primio je danas, u prostorijama MUP-a TK-a, u radnu posjetu predstavnike ICITAP-a u BiH (Međunarodnog programa pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a), koje je predvodio viši tehnički savjetnik Laddie Hancock.

mup_14102014

Ovom prilikom, razgovarano je o stručnoj obuci Jedinice policije za javni red i mir MUP TK, te pripremama za zajedničku regionalnu obuku policijskih službenika MUP-ova Tuzlanskog i Posavskog kantona i Policije Brčko distrikta za stručno usavršavanje, u cilju povećanja operativne spremnosti s akcentom na postupanje policije pri narušavanju javnog reda i mira (koja je planirana za početak naredne godine). Takođe je razgovarano i o pomoći ICITAP-a u materijalno-tehničkom opremanju policije Tuzlanskog kantona.

 

Press služba MUP TK

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15