Obavještenje Komisije za izbor MUP-a TK

Dana, 23.09.2014.godine, završava se trideset dana od dana objavljivanja Javnog konkursa-oglasa za prijem kandidata u činu policajca i činu mlađeg inspektora u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u posljednjim dnevnim novinama, čime ističe rok za prijavu kandidata na isti.

 

S tim u vezi, Komisija za izbor MUP-a TK-a obavještava kandidate da će, zbog tehničkih problema na internet stranici MUP-a TK-a, sva obavještenja vezana za daljnju konkursnu proceduru biti objavljena na internet stranici Vlade Tuzlanskog kantona www.vladatk.kim.ba, sekcija Pozivi i obavještenja i sekcija Ministarstva/Ministarstvo unutrašnjih poslova TK-a.

 

Sve dodatne informacije u vezi navedenog Javnog konkursa-oglasa, mogu se dobiti svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati, pozivom na broj telefona 035/255-618, Press služba MUP-a TK-a.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15