purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Demanti Kantonalnog ministarstva privrede na novinski natpis objavljen 14.04.2021.godine u Slobodnoj Bosni i Tuzlalive

Demanti Kantonalnog ministarstva privrede na novinski natpis objavljen 14.04.2021.godine u Slobodnoj Bosni i Tuzlalive

Povodom objave članka novinara Ekrema Avdića na internet portalima u Slobodnoj Bosni, Tuzlalive i drugim od 14.04.2021.godine u dijelu o aktuelnim vijestima sa područja TK, a koje se odnose na aktuelna dešavanja u pravnom licu Rudnik soli Tuzla, i moje izjave koje sam kao nadležni ministar privrede u Vladi TK, dao novinaru Ekremu Avdiću.


Naime, ja u svojoj izjavi novinaru nikada nisam pomenuo da je ugovor o izvodjenju radova na istražno-eksploatacionim bušotinama u Rudniku soli Tuzla odličan te da nema osnova da se raskida, a što je očito bilo povodom dalje novinarske interpretacije stavljenjem u naslov članka, kao i u nastavku teksta koji se odnosi na dešavanja u Rudniku soli Tuzla u vezi sa navedenim radovima.

Posebno bi istakao da ovo Ministarstvo u potpunosti saradjuje sa Kantonalnim tužilaštvom TK i podržava svaki rad na utvrdjivanju odgovornosti svih lica koja su na odredjeni način povezana sa nepravilnostima koje se utvrdjuju prilikom zaključenja tog ugovora.

U svrhu istinitog informisanja javnosti očekujem da novinar Ekrem Avdić prenese ovaj demat u pomenutim medijima.


S poštovanjem!


M I N I S T A R

Mevludin Hodžić

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15