purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Ministar Hodžić primio u posjetu direktora "Instituta za zavarivanje" d.o.o. Tuzla

Ministar Hodžić primio u posjetu direktora "Instituta za zavarivanje" d.o.o. Tuzla

U prostorijama Ministarstva privrede je u srijedu 03.03.2021. godine, održan sastanak između ministra privrede u Vladi Tuzlanskog kantona, gdin-a Mevludina Hodžića i direktora "Instituta za zavarivanje" d.o.o. Tuzla gdin-a Seida Zulića.

mpOvom prilikom ministar Hodžić se detaljnije upoznao sa položajem i radom "Instituta za zavarivanje" d.o.o. Tuzla, dosadašnjim poslovnim rezultatima rada i aktivnostima planiranim u narednom periodu.

Direktor nstituta je prezentirao resornom ministru Mevludinu Hodžiću trenutno stanje i buduće pravce rada. Istakao je da je Institut osnovan kao mješovito Društvo čiji su osnivači Institut za zavarivanje SL Magdeburg – Njemačka (51 %) i Tuzlanski kanton (49 %) i da svoje poslovne aktivnosti obavlja isključivo na tržišnim principima na području cijele BiH i regije (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Austrija i Njemačka). Pored obuka, atestiranja zavarivača, internacionalnih inženjera i tehnologa zavarivanja sa izdavanjem međunarodno priznatih atesta osposobljeni su za kontrolu i ispitivanje materijala te zavarenih spojeva u firmi i na terenu. Učesnici sastanka naglasili su da je saradnja sa resornim ministarstvom na zavidnom nivou, te istaknuli opredjeljenje da svoj rad dodatno unaprijede.

Ministar Hodžić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom ove firme, pohvalio je njihov angažman i inovativnost u vremenu kada se susrećemo sa negativnim posljedicama koje je uzrokovala pandemija virusa COVID - 19.

Na kraju sastanka Ministar se zahvalio na posjeti direktoru Instiuta za zavarivanje, te istakao da Ministarstvo i Vlada Tuzlanskog kantona svojim programom su usmjereni na pružanju podrške na ojačavanju ovakvih i sličnih privrednih subjekata.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15