purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Aktivnosti za unaprjeđenje ukupne društvene brige o djeci

Aktivnosti za unaprjeđenje ukupne društvene brige o djeci

Povodom obilježavanja Dječije nedjelje od 5. do 11. oktobra Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona prezentuje programske aktivnosti koje su planirane u saradnji sa organizacijama koje se bave unaprjeđenjem ukupne društvene brige o djeci.

U okviru Programa planirana je realizacija ukupno 16 aktivnosti kao što su: sportske manifestacije, festival sporta, edukativne i kreativne radionice, izleti i promotivne kativnosti koje imaju za cilj ukazati na potrebu unaprjeđenja zaštite prava djece. Programske aktivnosti imaju za cilj odgovoriti i na specifične edukativne i druge potrebe djece vezano za prevenciju pojave koronavirusa, a realiziraju se u skladu sa epidemiološkom situacijom i propisanim mjerama.

Nosioci programskih aktivnosti su organizacije čiji projekti, uključujući i obilježavanje Dječije nedjelje, su podržani sredstvima ove manifestacije prikupljenim u 2019. godini.

U okviru obilježavanja Dječije nedjelje Vlada Federacije Bosne i Hercegovine usvojila je Odluku o utvrđivanju novčanih iznosa koji će se naplaćivati u toku oktobra 2020. godine na teritoriji Federacije BiH za Dječiju nedjelju. Odlukom su utvrđeni novčani iznosi koji će se naplaćivati tokom mjeseca oktobra u 2020. godini na teritoriji Federacije BiH za Dječiju nedjelju i to: 1% na prodanu voznu kartu u međumjesnom i međunarodnom željezničkom, brodskom, avionskom i autobuskom saobraćaju; 1% na poštanske pošiljke u unutrašnjem saobraćaju, izuzev na pošiljke novina i časopisa; 1% na prodanu ulaznicu za pozorište, kino, druge kulturne manifestacije i sportske priredbe za koje se naplaćuju ulaznice te 1% na prodani nosač slike i zvuka (CD, DVD i slično).

 

PRILOG:
Program obilježavanja Dječije nedjelje 2020

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15