purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Povratnicima u TK i RS dodijeljeno 260 hiljada KM

Povratnicima u TK i RS dodijeljeno 260 hiljada KM

U prisustvu premijera Tuzlanskog kantona Denijala Tulumovića i ministra za rad, socijalnu politiku i povratak Admira Hrustanovića danas su potpisani ugovori za 81 projekat održivog povratka.

IMG 3546Uz želju da korisnici grant sredstava novac utroše za ono što im je najpotrebnije kako bi olakšali život u povratničkim mjestima na području18 opština Tuzlanskog kantona i Republike Srpske, premijer Tulumović je istaknuo da će Vlada TK posvetiti posebnu pažnju potrebama i oblasti povratka.
Od 116 prijava Komisija za odabir i predlaganje korisnika grant sredstava odabrala je 81 korisnika grant sredstava za održiv povratak u 2019. godinu, naglasio je ovom prilikom resorni ministar Hrustanović. „Riječ je o sredstvima za realizaciju projektnih ideja, odnosno, samozapošljavanja povratnika u ukupnoj vrijednosti od 260.200,00 KM", rekao je ministar Hrustanović pojašnjavajući da su prijave mogle biti podnijete za priključke za mehanizaciju, motokultivatore, plastenike do 100 m2, sitnu i krupnu stoku te mašine i uređaje za obavljenje obrtničke djelatnosti.
Ovogodišnji program Vlade TK-a za podršku povratku, Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak TK-a provodi od juna a među donacijama je i 8 muznih krava, 3 steone junice, 9 korisnika dobilo je 122 ovce, 33 motokultivatora, 6 tovnih junadi, tri traktorska priključka, 4 gospodarska objekta, oprema za obrtničku djelatnost za 8 povratnika, dva kompleta opreme za pčelarstvo, 2 agregata, 2 plastenika od 100 m2 i kosilica. Na području TK dodijeljene su 32 donacije a na području RS-a 49.

 

 

 

IMG 3542
IMG 3538
IMG 3544
IMG 3540

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15