Predstavnik britanske ambasade posjetio Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak TK

Upoznavanje Savjetnika Britanske ambasade u Sarajevu sa resorima koje pokriva Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak u Vladi Tuzlanskog kantona bila je tema razgovora ministrice Danijele Simić i savjetnika u Ambasadi Damira Šaljića. Ministrica je Šaljića upoznala sa projektima čija je realizacija u toku iz oblasti rada i zapošljavanja, socijalne zaštite i povratka. Tom prilikom istaknuto je teško stanje u Budžetu Tuzlanskog kantona, tako da je svim pa i ovom Ministarstvu na raspolaganju sve manje novca za realizaciju projekata.

Savjetnik Britanske ambasade je istakao da razumije i da je upoznat sa teškoćama u kojima se u cjelini nalazi Tuzlanski kanton, a posebno Budžet TK, te da je Britanska ambasada u toku reformskih procesa koji se odvijaju u Bosni i Hercegovini u kojima aktivno sudjeluje i iste podržava Ujedinjeno kraljevstvo i Britanska ambasada u Sarajevu.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15