purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Ispunjeno dato obećanje

Ispunjeno dato obećanje

S ciljem nastavka realizacije projekta energijske efikasnosti na objektu školske zgrade JU Mješovita srednja škola „Kalesija" u Kalesiji, ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Elvir Rožnjaković i direktor kompanije „Dinamico" d.o.o. Kalesija Aid Halač, danas su potpisali Ugovor o javnoj nabavci.
Ukupna vrijednost danas ugovorenih radova iznosi 40.077,06 KM.

Potpis ugovora 30 07 2020 Ugovorom je predviđeno da se sa radovima započne već u roku od sedam dana, a da budu okončani za trinaest dana od dana uvođenja izvođača u posao.
Podsjećamo, radi se o školi koja je uslijed trošnog krova poplavljena u poplavama koje su polovinom mjeseca juna pogodile područje općine Kalesija.
Ministrica obrazovanja i nauke Fahreta Brašnjić i ministar prostornog uređenja i zaštite okolice Elvir Rožnjaković su tada posjetili Školu i obećali hitnu pomoć u sanaciji nastale štete. Kako je tada obećano, u najkraćem roku pristupilo se raspisivanju tendera i izboru izvođača radova. Današnjim potpisivanjem ugovora stvoreni su preduslovi da se započne i sa konkretnim radovima čime će se sanirati krov i izolacija na ovom školskom objektu.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15