purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Nastavak saradnje Ministarstva za kulturu, sport i mlade i JP SKPC „Mejdan“

Nastavak saradnje Ministarstva za kulturu, sport i mlade i JP SKPC „Mejdan“

O značaju Sportsko-kulturno-privrednog centar „Mejdan" za sport te ulozi multifunkcionalne sportske dvorane u procesu vakcinacije stanovništva koja će uskoro uslijediti razgovarao je ministar za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Zlatan Muratović sa direktorom Jasenkom Elezovićem.

MejdanMinistar Muratović ovom je prilikom izrazio zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i naglasio da je „Mejdan" najvažnija okosnica za razvoj sporta i to ne samo za područje Tuzle i Tuzlanskog kantona, već i za cijelu državu. „Mejdan je tradicionalno jedan od najboljih, ako ne i najbolji, domaćina našim reprezentativnim selekcijama", kazao je ministar Muratović te izrazio zahvalnost zbog činjenice da će Mejdan biti jedan od važnih aktera u procesu vakcinacije stanovništva koja predstoji.

Upoznavši resornog ministra o trenutnom načinu rada ovog preduzeća i o statusu aktivnosti koje su povezane sa rekonstrukcijom objekta i sanacijom nakon prošlogodišnjih poplava direktor Elezović je istaknuo da su, i pored problema sa kojima su se suočili, uspjeli odgovoriti izazovima, te da kontinuirano pronalaze alternativne načine poslovanja i saradnje sa svim relevantnim akterima.

Vlada TK dodijelila je SKPC „Mejdan" 70 hiljada KM za rekonstrukciju dijela objekta uništenog poplavom a ovom je prilikom istaknuto i da ubuduće podrška resornog ministarstva i Vlade TK neće izostati. Današnji razgovor obuhvatio i detalje o odvijanju trenažnih procesa u ovim i uslovima pandemije.

Na današnjem je sastanku dogovorena uzajamna podrška i saradnja na aktivnostima koje su od velikog značaja za unaprjeđenje u oblasti sporta.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15