purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - MINISTAR OBRAZOVANJA, NAUKE, KULTURE I SPORTA UPRILIČIO PRVI RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA OSNOVNOG, SREDNJEG I VISOKOG OBRAZOVANJA U TUZLANSKOM KANTONU

MINISTAR OBRAZOVANJA, NAUKE, KULTURE I SPORTA UPRILIČIO PRVI RADNI SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA SINDIKATA OSNOVNOG, SREDNJEG I VISOKOG OBRAZOVANJA U TUZLANSKOM KANTONU

U Uredu ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona, Adema Šehidića, danas je održan prvi radni sastanak ministra sa predstavnicima Sindikata srednjeg i visokog obrazovanja, odgoja, nauke i kulture BiH Tuzlanskog kantona, Samostalnog sindikata radnika osnovnog obrazovanja i odgoja Tuzlanskog kantona i Sindikata visokog obrazovanja Tuzlanskog kantona.
Na sastanku je razgovarano o trenutnoj situaciji u osnovnom i srednjem obrazovanju, kao i o nastojanjima za kontinuiranom budućom saradnjom između Ministarstva i navedenih sindikata.

05062013 MONKS v
“Današnji sastanak je bio neophodan, s obzirom na trenutnu situaciju u osnovnom i srednjem obrazovanju, a koja se odnosi na početak školske 2013/2014. godine. Činjenica je da je 2.400 učenika manje na upisu u odnosu na prethodnu školsku godinu, tako da je rješavanje upisa u prvi razred srednjih škola Tuzlanskog kantona, kao i rješavanje tehnološkog viška u obrazovnim institucijama veoma bitno. U narednom periodu, kontinuirano ćemo raditi na rješavanju problema, tako da niko ne ostane bez posla”, istakao je Adem Šehidić, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi TK.
Predstavnici Sindikata Admir Terzić, Mirzet Pozderović i Boris Krešić izrazili su zadovoljstvo prijemom kod ministra koji je iskazao razumijevanje za dijalog, ponudili su prijedloge za rješavanje novonastale situacije, te očekuju dobru saradnju.

„Promocija integracije i metodologije inkluzivnosti ima cilj uklanjanje prepreka i omogućavanje kvalitetnog učenja kao i ostvarivanje jednakih šansi razvoja djece. Na samu inkluziju gledamo jednim širim holističkim pogledom, te nastojimo da širu zajednicu uključimo u projekte. Projekat će donijeti dosta dobrog za djecu Tuzlanskog kantona,“ kazala je Andrea Žeravčić, direktorica Save the Children-a.

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15