purpose-built to be mounted on cars and planes dashboards. Doxa SUBs also feature the companys patented no-decompression dive table bezel. Given the 44mm bulk of the Mission 31 SUB, rolex fake imitation rolex replica Audemars Piguet watches making this the fifth difference between the two watches. The chronographs on the watch are also reversed and it seems that they have completely different markings in some parts. wigs Replique Montre Rolex Replica The seventh difference is given by the hour markings that are designed as double lines on the original watch but are only shown as a single line for each hour on the replica watch. On the top of the watch.

Web stranica Vlade TK - Predstavnici HHC-a posjetili Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak

Predstavnici HHC-a posjetili Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i povratak

Razmjenjena su iskustva o procesu razvoja otvorenih usluga u Domu: Prihvatilište za djecu, Materinski dom, Centar za savjetovanje i edukaciju sa Mobilnim timom, te Dnevni centar bili su razlog za današnji sastanak predstavnika Hope and Homes for Children u BIH i ministrice za rad, socijalnu politiku i povratak Sandre Memić.

HHC min RSPP 05 07 2018Ministrica je iskazala zadovoljstvo dosadašnjim partnerskim odnosom HHC-a i spremnošću partnera da zajednički nastave podršku procesu transformacije. Na sastanku su tematizovani izazovi koji predstoje u samom procesu reforme sistema zaštite djece bez roditeljskog staranja, te je zaključeno da će se nastaviti zajedničke aktivnosti na obezbjeđenju prostora za Mali porodični dom, za što se očekuje i podrška šire društvene zajednice. Također, je tematizovan problem smještaja djece u institucije mlađe od 3 godine, shodno Konvenciji o pravima djeteta, a što i usporava reformske procese. Zaključeno je da će Ministarstvo poduzeti mjere u cilju iznalaženja mogućnosti za zaštitu prava djece za život u porodičnom okruženju.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15